Γλώσσα Σώματος - Ανίχνευση Ψεύδους

Discover the Truth and Change your Life

Έρευνες δείχνουν ότι το 93% της επικοινωνίας εξαρτάται από τη μη λεκτική επικοινωνία και μόνο το 7% από τις λέξεις που χρησιμοποιούμε.

Γλώσσα Σώματος - Ανίχνευση Ψεύδους 1

Γλώσσα σώματος; Τι είναι πάλι αυτό;

Η γλώσσα του σώματος εξετάζει το σύνολο των μη λεκτικών μηνυμάτων ( κινήσεις, μικροεκφράσεις προσώπου και χαρακτηριστικά φωνής) που όχι μόνο συναντάμε καθημερινά αλλά και εμείς οι ίδιοι εκπέμπουμε.

Καθημερινά επικοινωνούμε και μη λεκτικά. Με κινήσεις, εκφράσεις ακόμα και με όταν επιλέγουμε να μη μιλήσουμε.

Τα λόγια μεταφέρουν πληροφορίες – όχι πάντα αληθείς- καθώς αυτό που λέμε είναι απολύτως ελεγχόμενο και μπορεί να προαποφασιστεί.

Τα μη λεκτικά μηνύματα όμως είναι μη ελεγχόμενα και αποκαλύπτουν τις πραγματικές προθέσεις και διαθέσεις των ανθρώπων.

Με απλά λόγια. Η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει τα πραγματικά συναισθήματα και τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων ανεξάρτητα με το τι ισχυρίζονται. Δηλαδή τι πραγματικά σκέφτεται αυτός ή αυτή που έχετε απέναντί σας και τι θα κάνει ασχέτως με το τι σας λέει.

Εσείς έχετε τις απαντήσεις?

 • Πόσα ψέματα ακούτε καθημερινά?
 • Πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος και πως μπορείτε να καταλάβετε αν κάποιος εννοεί αυτό που λέει ?
 • Πώς μπορείτε να αποκωδικοποιείτε αυτό που βλέπετε?
 • Πώς μπορείτε να αντιδράτε σε μη λεκτικά σήματα?
 • Τί γνωρίζετε για την ανίχνευση ψεύδους?
 • Γιατί το σώμα δε μπορεί να πει ψέματα?
 • Πώς αυτή η γνώση μπορεί να βοηθήσει την εξέλιξη και την επιτυχία σας?

Μικροεκφράσεις Προσώπου

Ο όροςε μικροεκφράσεις προσώπου αναφέρεται σε μη ελεγχόμενες συσπάσεις μυών του προσώπου με διάρκεια μισού δευτερολέπτου ή και μικρότερη και οι οποίες εμφανίζονται ως αποτέλεσμα πραγματικών συναισθημάτων και πραγματικών προθέσεων.

Με απλά λόγια. Οι μικροεκφράσεις προσώπου αποκαλύπτουν τα πραγματικά συναισθήματα και τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων ανεξάρτητα με το τι ισχυρίζονται.

Εσείς ξέρετε να τις αποκωδικοποιείτε?

Γιατί να εκπαιδευτείτε ?

Η ικανότητα να διακρίνετε τα μη λεκτικά σήματα και τις μικροεκφράσεις του προσώπου, αυξάνει την επιτυχία σε πωλήσεις, διαπραγματεύσεις αλλά και στις προσωπικές σας επαφές, καθώς με αυτή τη γνώση θα μπορέσετε να παίρνετε σωστότερες αποφάσεις και να χτίσετε καλύτερες επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που συναντάτε καθημερινά.

Ανεξάρτητα αν είστε μάνατζερ, δικηγόρος, εκπαιδευτικός, κοινωνικός λειτουργός, στέλεχος επιχείρησης ή απλά κάποιος που ενδιαφέρεται να επικοινωνεί σε βάθος με τους γύρω του, η γνώση αυτή θα σας βοηθήσει να πετυχαίνετε αυτό που προσπαθείτε κάθε φορά και να επικοινωνείτε καλύτερα.

μαριος βογιατζης
Στο τέλος των πιστοποιημένων εκπαιδεύσεων μας θα είστε σε θέση :

01

Να προστατεύετε τον εαυτό σας, μαθαίνοντας πως να ανακαλύπτετε μη ειλικρινείς ανθρώπους και μη ειλικρινής συμπεριφορές στο περιβάλλον σας, είτε πρόκειται για συνεργάτες, πελάτες, προμηθευτές ή οποιονδήποτε άλλο.

02

Να προσαρμόζετε τη συμπεριφορά σας και να κερδίζετε αυτό που θέλετε

03

Να αποκωδικοποιείτε τη γλώσσα του σώματος των άλλων και να καταλαβαίνετε τις πραγματικές τους προθέσεις

04

Να αντιδράτε κατάλληλα σε ότι ακούτε χωρίς καν να μιλήσετε

05

Να έχετε τις απαντήσεις που θέλετε χωρίς καν να ρωτήσετε

06

Να προάγετε την καριέρα και τη προσωπική σας ζωή έχοντας μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

07

Να είστε μεταξύ λίγων με υψηλό βαθμό δεξιότητας στην αποκωδικοποίηση των μη λεκτικών μηνυμάτων

Επίσης

 • Θα διαθέτετε σημαντικό προσόν για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία
 • Θα διαθέτετε ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο βιογραφικό σας
 • Θα αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας σε κάθε είδους επικοινωνία
 • Θα έχετε κατακτήσει μοναδικές γνώσεις και δεξιότητες

Ξεκινήστε σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας και παρακολουθείστε κάποιο από τα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρουμε ή ζητήστε μας να σχεδιάσουμε κάποιο πρόγραμμα βάση των δικών σας αναγκών. Ότι μάθετε σας εγγυόμαστε ότι θα το εφαρμόσετε άμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Μαθαίνοντας να αποκωδικοποιείτε τα μη λεκτικά σήματα των άλλων θα μπορέσετε να χτίζετε ισχυρότερες σχέσεις και να εκτοξεύσετε την επιτυχία σας σε όλους τους τομείς

Η μέθοδός μας

D.A.R (Detect – Analyze – React)

Γλώσσα Σώματος - Ανίχνευση Ψεύδους 2

Detect

Εν αρχή ην η παρατήρηση.

Πρέπει να μάθουμε να παρατηρούμε με μεγαλύτερη ίσως ένταση και προσοχή αυτά που συμβαίνουν γύρω μας σε επίπεδο αντιδράσεων των ανθρώπων.

Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις και μη λεκτικά σημάδια. Απλά θα πρέπει να μάθουμε τη φύση αυτών και να αρχίσουμε να τα αντιλαμβανόμαστε. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης εξηγούμε γιατί το σώμα δε μπορεί να πεί ψέματα, γιατί τα μη λεκτικά σήματα είναι μη ελεγχόμενα, πότε εμφανίζονται αυτά και τέλος με ποιο τρόπο μπορούμε εμείς να τα προκαλέσουμε, έτσι ώστε να έχουμε τις απαντήσεις που θέλουμε μέσω των μη λεκτικών σημάτων.

Analyze

Ανάλυσέ το. Ποια είναι η ερμηνεία αυτού που παρατηρήσαμε. Σε ποιο σημείο εμφανίστηκε και με ποια ένταση. Θα μπορούμε να απαντάμε στα παραπάνω αφού μάθουμε για τις 7 κατηγορίες συναισθημάτων, τι σημαίνει η κάθε μία και αφού εξετάσουμε πάνω από 24 παραλλαγές μικροεκφράσεων που παρουσιάζονται στο πρόσωπο καθώς και πάνω από 75 στάσεις σώματος.

React

Στο τελευταίο μέρος των προγραμμάτων και αφού θα είστε σε θέση να αναλύετε αυτόματα τα δεδομένα μαθαίνουμε τόπους να αντιδράμε κατάλληλα, λεκτικά ή μη λεκτικά.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης

Τα προγράμματα εκπαίδευσης γίνονται στα Ελληνικά και παρέχουν γνώσεις και δεξιότητες με άμεση εφαρμογή. Γίνεται χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων και εργαλείων.

Η εργαλειοθήκες αποτελείται από

 • Βίντεο παρουσιάσεων θεωρίας
 • Ασκήσεις
 • Προσομοιώσεις
 • Αναλύσεις περιπτώσεων

Πιστοποιηθείτε στην ανίχνευση ψεύδους, στη γλώσσα του σώματος, στην ερμηνεία των μικροεκφράσεων του προσώπου και κερδίστε αυτοπεποίθηση και μοναδικό προσόν για το βιογραφικό σας

Όλοι οι εκπαιδευτικοί μας κύκλοι είναι πιστοποιημένοι από τον Βρετανικό οργανισμό N.O.C.N και την ελληνική εταιρία πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων GlobalCert

Οι εκπαιδεύσεις μας οδηγούν στα παρακάτω πιστοποιητικά κατόπιν εξετάσεων

 • Certified Bodylanguage and lie detection Master (101)
 • Certified Bodylanguage and lie detection expert (104)
 • Certified Microexpressions and lie detection Expert ( 105)
 • Certified Bodylanguage and and Microexpression Expert ( 102) 
 • Certified in Advanced Bodylanguage technics and tactics (103) 

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook και γίνετε μέλος στην ομάδα μας