Online Μαθήματα στο I.E.S.

Εξ αποστάσεως online μαθήματα Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου

Online Μαθήματα
logo diakrotima

Ο κόσμος αλλάζει γρήγορα, το ίδιο και η εκπαίδευση.

Ανέκαθεν η Online Εκπαίδευση ήταν στις ζωές των ανθρώπων, τώρα είναι και στην καθημερινότητα μας.

Τα σχολεία όλου του κόσμου ήταν τα πρώτα που έκλεισαν για την ασφάλεια όλων λόγω Κορονοϊού. Η εκπαίδευση των παιδιών μας, όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνει κλειστή.

Online Μαθήματα Δημοτικού

Για τα παιδιά του δημοτικού τα βασικά μαθήματα στα οποία δε πρέπει να δημιουργούνται κενά είναι – κατά κύριο λόγο- τα μαθηματικά και η γλώσσα. Στα γνωστικά αυτά αντικείμενα, ακολουθείται μια σειρά από τάξη σε τάξη και κατά κύριο λόγο οι γνώσεις της προηγούμενης τάξης αποτελούν προϋπόθεση για τη κατάκτηση των γνώσεων της επόμενης. Πολλές φορές κενά που δημιουργούνται καθιστούν πολύ δύσκολη τη κατάκτηση νέων γνώσεων με αποτέλεσμα ένα φαύλο κύκλο ο οποίος μας ακολουθεί ακόμα και στις τάξεις του γυμνασίου.

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματα είναι ολιγομελή με μέσο όρο 6 μαθητές.

2 φορές την εβδομάδα

Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από μιάμιση ώρα, μαθηματικά και γλώσσα σε μέρες και ώρες που θα καθοριστούν.

Online Διδασκαλία

Η διδασκαλία γίνεται online από την πλατφόρμα zoom. Αυτό που απαιτείται είναι μία απλή σύνδεση στο internet και σταθερός υπολογιστής, laptop ή tablet.

Απλή Διαδικασία

Η σύνδεση στο μάθημα είναι μία πολύ απλή διαδικασία και γίνεται με κωδικό που σας δίνουμε.

Οι Εγγραφές των Online Μαθημάτων ξεκίνησαν

Online Μαθήματα Γυμνασίου

Οι τάξεις του γυμνασίου αποτελούν το συνδετικό κρίκο μεταξύ του δημοτικού και του λυκείου. Είναι οι περίοδος όπου τα παιδιά μπαίνουν σε φάση ΄΄ εκπαιδευτικής ωρίμανσης΄΄. Μία περίοδος που χαρακτηρίζεται – με αρχή την πρώτη τάξη του γυμνασίου – με μεγάλες αλλαγές στην εκπαιδευτική καθημερινότητά τους. Διαφορετικοί καθηγητές ανά μάθημα, εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς και διαφορετικός τρόπος βαθμολόγησης. Σε αυτό το περιβάλλον οι μαθητές συνήθως ΄΄ καταλήγουν ΄΄ και για τη ΄΄ κλίση ΄΄ που έχουν. Αν τους ελκύουν τα θεωρητικά ή τα θετικά μαθήματα.

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματα είναι ολιγομελή με μέσο όρο 6 μαθητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν όποια μαθήματα επιθυμούν. Κάθε μάθημα έχει διάρκεια 2 ωρών για μία φορά την εβδομάδα.

Online Διδασκαλία

Η διδασκαλία γίνεται online από την πλατφόρμα zoom. Αυτό που απαιτείται είναι μία απλή σύνδεση στο internet και σταθερός υπολογιστής, laptop ή tablet.

Απλή Διαδικασία

Η σύνδεση στο μάθημα είναι μία πολύ απλή διαδικασία και γίνεται με κωδικό που σας δίνουμε.

online μαθηματα δημοτικου

Online μαθήματα διδασκαλίας σε μαθητές λυκείου

Μένουμε Ασφαλείς, Μένουμε Υγιείς!

Στο λύκειο οι μαθητές μπαίνουν ουσιαστικά στην τελική ευθεία για τις πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή. Καλούνται λοιπόν να επιλέξουν κατεύθυνση και κατά συνέπεια σε ποια μαθήματα θα δώσουν μεγαλύτερο βάρος.

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΄΄Διακρότημα΄΄ προσφέρουν προετοιμασία υψηλού επιπέδου για όλες τις κατευθύνσεις. Ως ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος εγγυάται τη σωστή και κυρίως την οργανωμένη προετοιμασία για να πετύχετε τους στόχους σας και να φτάσετε στην επιτυχία!!

Live στο facebook ομιλία του υπεύθυνου εκπαίδευσης ies.edu.gr, Μάριου Βογιατζή

Ένας εκπαιδευτικός οργανισμός οφείλει να διασφαλίζει τη ποιότητα των υπηρεσιών του.

Εμείς στην ΙΕS χρησιμοποιούμε μεταξύ άλλων τα πιο κάτω εργαλεία

Χρήση ειδικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας μέσω κωδικού για κάθε μαθητή και κάθε γονέα.

Μέσα στη πλατφόρμα ο μαθητής βρίσκει το εκπαιδευτικό υλικό που έχει αποστείλει ο καθηγητής ή ο δάσκαλος και με τον ίδιο τρόπο μπορεί να αποστείλει δικά του αρχεία. Επίσης άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω μηνυμάτων, email κτλ. Ο γονέας με τη σειρά του μπορεί να επιβλέψει τη διαδικασία καθώς και να αποστείλει και αυτός σχόλια ή οτιδήποτε άλλο στον καθηγητή ή στον δάσκαλο.

Πιστοποιήσεις ποιότητας

Οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες με ISO 9001. Υπάρχει πλήρης συμμόρφωση και σχετική πιστοποίηση με την ευρωπαϊκή οδηγία για τα προσωπικά δεδομένα ( GDPR).

Ενημέρωση γονέων

Η ενημέρωση των γονέων είναι πολυδιάστατη. Αρχικά ο γονέας μέσω της πλατφόρμας σε εβδομαδιαία βάση μπορεί να δει παρατηρήσεις και συμβουλές για τη πρόοδο του παιδιού. Επίσης. Σε μηνιαία βάση υπάρχει τουλάχιστον μία τηλεφωνική επικοινωνία από τον υπεύθυνο καθηγητή ή δάσκαλο. Τέλος εννοείται ότι είμαστε οποιαδήποτε στιγμή στη διάθεσή σας να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί και να δώσουμε άμεσα λύση.

Μηνιαίο Ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο αξιολόγησης καθηγητών και εκπαιδευτηρίου

Σε μηνιαία βάση στέλνονται ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια αξιολόγησης των μαθημάτων. Τα ερωτηματολόγια έρχονται ηλεκτρονικά σε μαθητές και γονείς.

Οι Εγγραφές των Online Μαθημάτων ξεκίνησαν

Ασύγχρονη Online Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Πρόσβαση Μαθητή σε ασύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον

Ο μαθητής έχει πρόσβαση μέσω της πλατφόρμας μας σε αρχεία και δεδομένα που τον αφορούν και τον βοηθούν.

Πρόσβαση στο πρόγραμμα των μαθημάτων

Μέσα από τη πλατφόρμα μας μπορεί αν δει το πρόγραμμα αλλά και οδηγίες για κάθε μάθημα ξεχωριστά. Συνεχώς εξελίσσουμε τη πλατφόρμα μας με νέα δεδομένα για να κάνουμε τη μάθηση μια αποτελεσματική και ταυτόχρονα ευχάριστη διαδικασία

Πρόσβαση του γονέα

Ο γονέας έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την εξέλιξη του παιδιού και να μένει πάντα ενήμερος για τη πορεία του ίδιου αλλά και των μαθημάτων.